ALS DE ONAFHANKELIJKE BINNENVAART EXPERT

VERZORGEN WIJ

ALLE DOOR U GEWENSTE

EXPERTISE WERKZAAMHEDEN VAN A TOT Z.

In 2017 is Bestevaer Expertise gestart als onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in de binnenvaart. Onze experts hebben inmiddels gezamenlijk ruim 50 jaar expertise ervaring. Een grote drijfveer om Bestevaer Expertise op te starten is dat wij naast kwaliteit, flexibiliteit een persoonlijke benadering belangrijk vinden.

Wij verzorgen alle benodigde casco- en/of veiligheidsinspecties voor alle certificaatplichtige vaartuigen overeenkomstig de richtlijnen van ILT Scheepvaart, of het nu gaat om de eerste certificering, om het verlengen van het Certificaat van Onderzoek (CVO), een Communautair Binnenvaartcertificaat (CBB) en/of het ADN Certificaat van Goedkeuring (CVG).

Naast casco- en veiligheidsinspecties kunnen wij o.a. een taxatie, diktemeting, inbouwverklaring, proefvaarten, schade-expertise en (ver)bouwbegeleiding verzorgen.

Voor meer informatie over administratieve certificaatwijzigingen, aanvragen van een meetbrief, erkende kraankeurders, verwijzen wij u graag naar onze pagina met externe links.